Hoera! Lawbeille 1 jaar! + Winactie!

Wat is de tijd snel gegaan, gisteren precies 1 jaar geleden plaatste ik mijn eerste blog over juridische tips voor startende ondernemers. Tijd voor een kleine recap van het afgelopen jaar en natuurlijk: een winactie!

Het jaar in vogelvlucht

Wat is er veel gebeurd in het afgelopen jaar! Ik heb allereerst klanten uit heel veel verschillende branches mogen helpen met hun vragen over intellectuele eigendom (IE). Zo heb ik klanten die actief zijn in fashion en sieraden, maar ook in computers en software, de hotelbranche, de muziekwereld, de tattoo wereld en de lijst gaat door. Ik heb klanten mogen helpen met merkregistraties, maar ook met adviezen over IE. Naast het helpen van klanten heb ik ook presentaties mogen geven over intellectuele eigendomsrechten en ben ik expert auteur geworden voor Sprout, een website met ruim 250.000 bezoekers per maand. En daarnaast schrijf ik natuurlijk ook mijn eigen blogs, één van mijn favoriete bezigheden.  

Blogs over IE

Één van mijn favoriete aspecten van het eigen baas zijn, is dat ik zelf bepaal waar ik me op richt. En al snel na mijn start besloot ik dat ik met mijn bedrijf, naast het helpen van ondernemers, ook graag die ondernemers en andere bezoekers van mijn website graag meer bekend wilde maken met het rechtsgebied IE. Want ik vind dat dit rechtsgebied veel te onderbelicht is en te onbekend, en daar is het te belangrijk voor. Met mijn blogs probeer ik meer bekendheid te genereren voor dit rechtsgebied. Met name op mijn blog over wat echt een goed merk is kreeg ik heel veel leuke reacties. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk om te horen! 

Hiep Hiep Hoera!

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie! Daarom geef ik een sparring- en adviessessie weg van 1 uur, ter waarde van EUR 125,- weg! Wil je kans maken op deze mooie prijs? Beantwoord dan de volgende vraag: 

Welk van onderstaande merken bestaat uit de eerste letters van de namen van de oprichter van dit merk en de plekken waar die oprichter opgroeide? 

A) LIGA

B) ETOS

C) PAGE

D) IKEA

Je kunt je antwoord doorsturen per e-mail (info@lawbeille.nl), via Facebook of Instagram (@Lawbeille). 25 november zal ik een winnaar uitkiezen!

Succes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *